Poznata ruska glumica Natalia Varli danas ima 72 godine, ali definitivno izgleda barem 30 godina mlađa!

Kako je to moguće? Ovako:

Natalia se strogo pridržava svoje svakodnevne rutine, koja se nikad ne mijenja – uvijek se budi najkasnije u 7, a navečer ostane budna najkasnije do 23 sata. Smatra da tijelo mora da se odmori i oporavi se, treba dovoljno sna, i treba ponovno steći snagu nakon dana pune posvećenosti. Pored svog lijepog izgleda i mladosti, Natalia se održava i zdravom.

Topli i hladni tuš obavezan je svaki dan. Konkretno, trebalo bi se oko 3 minute okupati toplom vodom (do granice izdržljivosti), a zatim prebaciti na hladnu što je moguće 1 minutu.

Jutarnje vježbe istezanja su nešto što Natalia također nikad ne preskače.

Jedno od pravila koje Natalia poštuje i za koje vjeruje da također doprinose zdravlju i adolescenciji jest da ne čita horoskope, ne gleda vijesti prije večere i živi u skladu s svojom savješću i biblijskim zapovijedima.

“U penziji je i živi u seoskoj kući. Rijetko dolazi u Moskvu. Radije posjećuje razne samostane, redovno odlazi u crkvu. Vodi život kako joj je drago”, rekla je jedna od Natalijinih prijateljica.

Glavni izvor njene snage i vitalnosti, kaže Natalia, jesu njezina djeca i unuci. Oni su ujedno i njena inspiracija i volja za životom, novim dostignućima i uspjesima.

“Vidite koliko brzo djeca prolaze i shvaćate da nije važno koliko ste stihova napisali, koliko uloga ste igrali … Ništa bolje nije nego biti majka. Nikad niste dovršili taj posao, niti ćete ikad prestati“, rekla je Natalia u jednoj od vrlo rijetki izjava.

Osim lijepe kože, ono što također upada u oči je Natalija kvalitetna, jako gusta kosa. Glumica tvrdi da je svakodnevno pere običnim šamponom.

Preporučujemo