Zanimljivosti

Više nikada nećete spavati OTVORENIH USTA: Doktori ZBRISALI iz sale kad su joj OVO izvadili iz stomaka(VIDEO)

Kako je započelo širenje Interneta i društvenih mreža, ljudi su u zadnjih nekoliko godina vidjeli apsolutno sve. Na raznoraznim portalima, platformama i web stranicama možete vidjeti ama baš sve, od skakanja iz aviona, preko neuspjelih plastičnih operacija do raznih sportskih nezgoda. Jednostavno, sve vam je danas nadohvat ruke.

Nismo zapravo ni svjesni šta se u ovom momentu događa ljudima diljem svijeta, a onda zamislimo, pa šta ako mi se tako nešto dogodilo? Upravo takva nemoguća situacija dogodila se u bivšoj ruskoj republici, Dagestanu. U jednom selu, djevojka je po vrlo lijepom vremenu sjedila ispred svoje kuće i zadrijemala je malo.

Iznijela je sebi pokrivač, legla pod jedno veliko drvo i polako zaspala. Probudila se kroz otprilike sat vremena i kad je došla k sebi, sjela je popiti kafu. Ali, osjećala je jako jake bolove u trbuhu. Popila je tabletu, ali kad bol nije prestajala, štaviše, postajala je sve gora i gora pozvala je hitnu pomoć, a oni su je odmah prevezli u bolnicu s vrlo jakim bolovima u trbuhu. Odrađen joj je rendgen i liječnici su primijetili vrlo neobičnu stvar u njenom trbuhu.

Tada su skontali da joj se u želucu nalazi zmija, ali nisu joj smjeli to reći da ne bi počela paničariti. Došle su i dvije medicinske sestre i polako počele vaditi tu zmiju koja joj se nalazila u trbuhu. Naime dok je spavala ta zmija joj je ušla u želudac kroz grlo, srećom umrla je, ali počela je puštati sokove, tako da je mogla vrlo brzo ubiti jadnu ženu.