Zanimljivosti

Više nikada nećete spavati OTVORENIH USTA: Doktori joj OVO izvadili iz stomaka a onda pobjegli glavom bez obzira! (VIDEO)

Više puta do sada smo imali priliku čuti neke zaista jezive priče koje se dešavaju u žvotima drugih ljudi. U današnjem članku vam donosimo priču jedne ruskinje , koja je imala iskustvo kao iz horor filmova.

Naime , njoj se desilo da je spavala u dvorištu svoje kuće , jer je u kući bilo previše vruće. Naime , ona nije ni slutila da će joj to spavanje u dvorištu donijeti velike probleme. U prvi mah dok je spavala nije ništa osjetila , ali kada se probudila osjetila je veliku mučninu i bol u predjelu stomaka , tako da je morala da pozove Hitnu pomoć.

Nakon što su je odvezli u bolnicu , urađeni su joj neki snimci i ustanovljeno je da se u želucu nalazi neko strano tijelo. Odmah su zakazali operaciju. Naime , niko nije mogao ni da pretpostavi da će u želucu žene da nađu zmiju.

Ovaj gmizavac je ženi dok je spavala ušao u usta , i kroz jednjak došao do želuca. Svi u bolnici su bili šokirani ovim slučajem , tako da niko nije ni provjeravao da li je zmija živa , te o kojoj vrsti zmije je riječ , odmah je bačena u otpad.