Novo

VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Prvo pojavljivanje Lune Đogani nakon operacije nosa: PROMENA JE DRASTIČNA, EVO KAKO IZGLEDA… (VIDEO)

Luna Đogani domaćoj javnosti postala je poznata nakon njenog učešća u prvoj sezoni rijaliti programa Zadruga, gdje je bila u vezi sa oženjenim muškarce, što je javnost naravno osudila. Međutim, sve to je prošlo, rijaliti je iza nje, a ona sada uživa u porodičnom životu. Luna je sada u braku sa Markom Miljkovićem, kojeg je također upoznala u Zadruzi, i sa njim je dobila kćerku Miju.

Nakon njenog prvog pojavljivanja u rijalitiju, ona je uradila usne i grudi, i istakla je već tada da će to da bude umjereno. Međutim, Luna je imala još jedan problem, koji joj je očigledno godinama smetao, pa je ona sada odlučila i to da promjeni, a radi se o tome da je ona operisala svoj nos. To se nedavno desilo, a ekipa Paparaco lova uspjela je snimiti Lunu i javnosti pokazuati kako to ona sada izgleda.

Dakle, kako smo već napisali, nju je pratila ekipa Paparaco lova, i uhvatili su je najprije sa njenim mužem Markom Miljkovićem, a onda nešto kasnije oni su je uočili i sa njenom majkom Anabelom Atijas. Ono što nikome nije moglo da promakne jeste to da Marko i Anabela još uvijek nemaju neki direktan kontakt. Na video snimku se vidi da je Anabela platila račun u šopingu, a onda su majka i kćerka se provozale Luninim starim automobilom, da bi nakon obavljanja obaveza po gradu, Anabela ostavila Lunu na novoj adresi na Bežanijskoj kosi. Evo pogledajte i sami,  pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.