Novo

VIKTORIJA TRPELA NASILJE OD BIVŠEG SUPRUGA!? Ušao u rijaliti da bi joj se OSVETIO: Poruke DOKAZUJU sve!

Jedan od novih učesnika šeste sezone Zadruge, jeste Robert Mitrović koji je inače bivši muž bivše kontroverzne učesnice Viktorije. On je u prvom pretresu sa Milanom, u emisiji iznio šokantne detalje, a koji se odnose na njenu najveću životnu traumu, o čemu je ona i pričala u toku prošle sezone, i tada su gledaoci kao i zadrugari bili u šoku nakon njene priče, a vjerujemo da ste i sami upoznati sa temom. Tako je on rekao kako je Viki slagala da ju je sveštenik si lovao kada je ona imala samo 12 godina, pa je tako Robert rekao sljedeće:

“Upoznali smo se u Kragujevcu, došla je na slavu sa svojim ocem. Njen otac joj je bio staratelj zbog prošlosti koju je imala. Imala je traume i od strane njenog oca. Jedno veče, kada smo legli, rekla mi je da je imlaa nekog dečka koji je bio dosta starije od nje. Ona je imala 12 godina, a on je bio nešto duplo stariji od nje. Viktorija živi samo sa babom i dedom kojima je samo novac bitan”, rekao je on. Nakon cijele priče i ostali zadrugari su se uključili u ovu temu, te su iznosili svoja mišljenja, a zanimljivo komentarisanje bilo je Ivanovo, koji je rekao sljedeće:

“Kao prvo, skenirao sam te, čovek koji ima problem o kom ti govoriš, ovo nije mesto gde ti treba da rešavaš sve to. Imaš socijalnu službu, gde možeš da se izboriš da viđaš češće svoje dete. Ja ću reći šta mislim o tebi. Tvoj cilj nije borba za dete, ja tebe vidim kao agresivnog muškarca, mislim da u tebi kuva sve, budeš li ostao duže ovde, mislim da ćeš sebi ukopati ogromnu rupu. Što se tiče devojaka, ne znam zašto si im se nudio da pravite priče. Ako ti je fokus na tome da vratiš dete i Viktoriju, ne znam čemu lažne priče. Ako ti je bilo primarno da se vratiš njima, onda treba tako i da se postaviš. Sinoć si hteo da se pobiješ sa devojkama. Čovek koji je došao na najgledaniju televiziju, da kaže svoju stranu priče, on bez stajanja kaže sve, u dahu. Ti pola sata smišljaš šta želiš da kažeš”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.