Novo

VIKTORIJA MITROVIĆ TRUDNA! Totalni haos u Zadruzi: Ona kuka, Osmakčić ostao bez glasa od urlanja! TERA JE DA ABORTIRA I PRETI JOJ! ŠOK I NEVERICA!

Kako smo do sada nekoliko puta pisali na temu rijalitija, naveli smo da peta sezona Zadruge koja je pred sami kraj donosi dosta novosti i zanimljivosti od kojih gledaoci jednostavno ostaju u šoku. Inače smo u ovoj sezoni imali priliku da vidimo zaista sve i svašta, naravno ništa za pohvalu, ali ljudi su takvi da ovako nešto vole da gledaju i komentarišu.

Mi ćemo u nastavku da pišemo o jednom od intrigantnijih parova ove sezone, a riječ je o Viki Mitrović i Marku Osmakčiću, koji su gledaocima pokazali dosta toga lošeg i negativnog. Sada su oni uspjeli sve da ostave bez teksta. Naime, Viki se već neko vrijeme žali da joj kasni ciklus, i zbog toga ona sumnja da je u drugom stanju. U emisiji kod Milana oni su zajedno sa voditeljem otišli do hotela gdje je Viki odmah uradila test za trudnoću. Dok je ona radila svi ostali su čekali rezultate, uključujući i Marka, koji je rekao da misli da ona nije trudna i da njoj ciklus kasni od stresa i nekih drugih stvari.

Međutim i on i svi su bili šokirani kada je ona izašla sa testom u rukama koji je bio pozitivan, i koji je pokazao da je ona u drugom stanju. Milan je uzeo test od nje i rekao je: “Viktorija je trudna, sve tri crte su”, a Marko je rekao da je on mislio da test ipak neće pokazati pozitivno. Nakon što su se vratili u Bijelu kuću i ostalima saopštili novosti, započela je rasprava, i mnogi su napali Marka ali i Viki rekaviši im da su oboje krivi za to. Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima ispod.