Novo

VIKI POKAZALA SINA KOJI NE MOŽE DA HODA: Sada je izašla u javnost sa njim i otkrila kako IZGLEDA! (FOTO)

Pevačica Viki Miljković se uvek baš ima i može pisati, jer je to pevačica koja je do sada napravila jako veliku i bogati karijeru koja je ispunjena samo sa lepim pesmama i ničim drugim. Ona u odnosu na svoje koleginice, nikada se nije služila sa golotinjom, aferama ili sa nekim drugim stvarima, jer je ona uvek sa svojom kvalitetom uspela da održi se iznad vode.

Nju uvek podcrtava njena porodica to jest suprgu Taške koji je poznati kompozitor kao i sin koji je dugo vrmeena bio bolestan. Međutim, ali se na kraju uspeo da izvuče iz zdravstvenih problema, a bilo je trenutaka po njenom mišljenju kada uopšte nije mogao da stane na noge ali ipak je uspeo da prevaziđe kkompletnu krizu koju je tada imao. Danas njen sin ima devet godina i zdravo je dete, a li s obzirom da je uvek bio bolestan, nema popuštanja kada je loš u školi ili ako napravi neki problem kod kuće.

Oni su bilio gost u jednoj od emisija a mali Andrej je rekao kako ga Viki kazni kad nije poslušan: Mene mama kažnjava tako što kaže “Ne smeš da se igraš sa prijateljima mesec dana” ili “Ne smeš sada da gledaš televizor”,ali retko imam kazne. Samo imam kaznu, pošto idem u nemačku školu, pošto je tamo najbolja ocena jedinica, pa ako dobijem možda trojku, onda dobijem kaznu, ali nije uopšte stroga” rekao je Andrej.

“Kada je imao visoku temperaturu, bukvalno nije mogao da stane na noge: Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni – ne ponovilo se!”” rekal ej Viki.