Novo

VIKI JE NAMESTILA SVEŠTENIKA ZA 50.000 EVRA! Robert Mitrović optužio Viktoriju da je izmislila priču o s*lovanju! SVI U ŠOKU!

Šesta sezona rijalitija Zadruga počela je prije nekoliko dana, a kako stvari sada stoje već na samom početku novi učesnici su nam pokazali da nas očekuje uzbudljivih deset mjeseci koliko će trajati ova sezona. Jedan od novih učesnika jeste i bivši muž, bivše rijaliti učesnice Viktorije Mitrović, Robert koji je javno iznio šokantne detalje koji su ostavili bez teksta kako zadrugare tako isto i gledaoce.

Inače, riječ je o Viktorijinoj životnoj traumi i jako teškoj priči, a ona je javno ispričala kako je ona kao djevojčica od 12.godina bila si lovana od strane sveštenika u selu u kojem je živjela, i zbog čega je on odslužio i zatvorsku kaznu. Sada je Robert, njen bivši muž izjavio kako je ona sve ti slagala, a na samom početku on je rekao: “Upoznali smo se u Kragujevcu, došla je na slavu sa svojim ocem. Njen otac joj je bio staratelj zbog prošlosti koju je imala. Imala je traume i od strane njenog oca. Jedno veče, kada smo legli, rekla mi je da je imlaa nekog dečka koji je bio dosta starije od nje. Ona je imala 12 godina, a on je bio nešto duplo stariji od nje. Viktorija živi samo sa babom i dedom kojima je samo novac bitan”, rekao je pa je nastavio:

“Ona je meni to lično rekla, ne mogu ništa da tvrdim! Ona je meni to rekla. Niko to nije znao, rekla je samo tetki i to posle dva meseca. Baba i deda su rešili da optuže sveštenika da bi uzeli ogromnu materijalnu nadoknadu. Ja sam imao i te poruke, u kome je sve to pisala, imam dokaz oko toga. Ne kanalim ja nju, meni je glupo. Ipak je ona majka mog deteta… Devojka koja je sve to preživela, sve traume, valjda je zato i radila sve što jeste”. Ostatak teksta pročitajte ovde.