Vjerovatno ste se do sad već načitali i naslušali raznih viceva o plavušama, ali jednu stvar ipak na kraju moramo svi priznati – oni nikad ne zastare.

Uvijek se možemo nasmijati, a jedan od njih vas dovodi do teksta ispod. Prije svega, želimo spomenuti da ne želimo nikoga uvrijediti, a ako ste plavuša, nemojte to uzimati k srcu previše.

Svi znamo koliko ljudi voli atraktivne plavuše, a vi ih samo dovedete do ludila svojim izgledom! Pročitajte Vic ispod. Ako znate i vi šalu koja vas je nasmijala, podijelite je s nama u komentarima ili poruci na stranici, pa taj vic možemo sljedeći put objaviti.

Smijeh je, naravno, uvijek dobar za naše zdravlje, a ako niste znali – smijeh produžuje naše živote, pa se smijte kad god imate priliku i ne dopustite da vam tamni, crni oblaci koji vas preplave pokvare dan. Nadamo se da vam je ova šala ispravila taj dan i da ste se smijali kad ste je pročitali. Ako ste se nasmiješili osmijehom na licu, svakako ga podijelite sa svojim prijateljima i najbližim članovima vaše porodice, popravite im i dan i razbijte osmijeh!

Naravno, ne postoje samo šale o plavušama, postoje i naši poznati vicevi o Muji i Hasi, a ako volite šale, pokušat ćemo redovito objavljivati nove viceve za koje se nadamo da će vas nasmijati i raspoložiti. Jeste li nedavno pročitali viceve i jesu li vas neki doista ostavili nasmijanim toliko da ste se nakon toga danima smijali? Podijelite ga s nama u komentarima.

Preporučujemo