U nastavku vam donosimo vic o Muji i Fati, koja će vam sigurno poboljšati dan!

I kao što bi neko rekao – u svakoj šali pola istine. Danas se očekuje da se žene ispune u svim slojevima života, što je opterećujuće i vrlo zahtjevno, ali većina žena i dalje tome teži. U prirodi je da čovjek stvara i radi, nastoji iskoristiti sve svoje potencijale. Želimo samo najbolje za sebe i svoje najmilije.

Žene traže kvalitetno partnerstvo, žele se posvetiti svojoj djeci i porodici, poslu koji vole, ispunjavaju ih i rade ono u čemu su uspješne, a s kojima dobro zarađuju, a uz to im omogućuje da se posvete i pripremanju ukusnih i zdravih obroka za porodicu, uređenje i uređivanje doma i druge obaveze u vezi s vođenjem domaćinstva, a osim toga žele biti njegovane, lijepe i zdrave, u dobroj formi kako bi imali slobodnog vremena za sebe, kao i za prijatelje i hobije i biti zadovoljni sobom.

Događa se da čak i da žene osjete prazninu i želje za porodicom i djecom nakon što dosegnu polje karijere i prođe neko vrijeme. Također, oni koji ostaju zadovoljni isključivo ulogom majke i domaćice neko vrijeme osjećaju prazninu nakon što njihova djeca odrastu i žele raditi ili se žele posvetiti hobiju.

S vremenom se prioriteti mijenjaju, pa ne moraju imati 28 i 38 godina. Ključno je postaviti prioritete u određenom životnom razdoblju, ali i sniziti očekivanja i pokušati biti što je moguće revolucionarniji, i naravno, pokušajte se dobro organizirati i biti uporni u postizanju vašeg zadovoljstva, dok u svemu tome vaša podrška treba biti vaša partner.

Preporučujemo