Novo

VEST DANA…Lečić HITNO završio u bolnici, ŽIVOT JE…

U nastavku dnašanjeg članka dotaći ćemo se naše javne scene , te ćemo da govorimo o jednom glumcu i političaru , a koji je jedan od poznatijih s naših prostoora. Naime , reč je o Branislavu Lečiću , a koji je pre par godina dospeo u žižu javnosti , a sve zbog skandala koji je izbio jer ga je jedna bivša učenica optužila da ju je se ksualno uznemiravao , kao i njenih sedam ostalih kolegica.

Samim tim ova priča je dugo bila jedna od glavnih u medijima , ali je se na kraju ispostavila ona stara narodna: vuk pojeo magarca. On se od tada povukao iz sveta politike iako je baš u tome bio aktivan , te je prestao i da bude aktivan u pozorišim prdstavama . Mnogo vremena je prošlo ,a sad aje se pojavio na prmociji knjige Žarka Lauševića , a gde je se viddelo da je totalno promenio imidž , te je pustio bradu . Dakle , nedavno je napuniio 67 godina ,te je jasan pokazatelj kako čovek u tim godinama može da drži do sebe. Ono što je novoo , a tiče se nega jeste da je odlučio se za transplataciju kose , pa je izjavio sledeće :

“Tačno je da sam u klinici „CMG“ krenuo s transplatacijom kose i mogu vam reći da sam za jako kratko vreme prezadovoljan efektom, jednosatvno sam drugi čovek. Izuzetni su profesionalci i nisam se pokajao što sam se odlučio na tako nešto. Imam dosta prijatelja iz javnog života koji su se podvrgli ovakvoj intervenciji i oni su mi živ dokaz da to može da izgleda jako dobro”, izjavio je vidno nasmejani Lečić.