Novo

VEST DANA! PANIKA U KREMLJU! Izvršen atentat na Putina!? Mediji tvrde…

U nastavku dnaašnjeg članak dotaći ćemo se najnovijih vesti koje nam dolaze sa Istoka , a verujemo da ste svi već čuli za nesreć koja je se desila u centru Kijeva , a kada je se auto od Zelenskog sudarilo sa još jednim civilnim autom . Svakako su ovaj incident civilne službe Ukrajine shvatile jako ozbiljno , jer veruju da se ne radi o slučajnošću , jer je inače dobro poznata ruta kojom se Zelenski kreće , te se one provere čak tri puta , a vozač koji je se zabio u sutomobil od predsednika od siline udara završio je u kliničkom centru.

Naime , slična vest nam dolazi i danas , a radi se o tome , kako prenose mediji , da je pokušan atentat na prdsednika Rusije , Vladimira Putina , te da je njegov automobil napadnut . Naime , kako prenosi Dejli Mejl , Britanski mediji , limuzina je se naglo zaustavila , a sve jer je iz prednjeg točka krenuo da ilazi dim. Odmah je automobil prevezen na sigurnu lokacciju ,a Putin je prema informacijama uredu , dok je krenula pomama među nekim ranicima obezbeđenja , te su neki uhapšeni , a neki su dobili i otkaz.

Dakle , kolona kojom se kreće Putin ima pet vozila , te je Putinoo treće po redu , a kako saznajemo sumnja se na atentat : “Na putu ka rezidenciji, nekoliko kilometara dalje, prvi automobil iz pratnje je blokiralo vozilo hitne pomoći, a drugi automobil je nastavio vožnju bez zaustavljanja zbog iznenadne prepreke,nakon čega je obišao prepreku. U Putinovom autu se čuo glasan prasak sa prednjeg levog točka praćen gustim dimom. Putinov automobil “uprkos problemima sa kontrolom“ izašao je sa mesta napada da bi stigao do bezbednosti rezidencije”, navodi sagovornik.