Novo

Vesna Zmijanac ponovo u zagrljaju bivšeg muža: Nikolija plače od sreće (FOTO)

U nastavku dnašnjeg članka dotaći ćemo se naše domaće javne scene , a jedna od pevačica , koja je nekada važila za veliku zavodnicu , kao i fatalnu ženu , te njen život i dan danas intrigira javnost . Naime , kako je njena ćerka krenula majčinim stopama , ona takkođer gradi uspešnu karijeru , te je Nikolija neko ko je kao majka jako često tema brojnih medija . Međutim , Nikolijin otac , a Vesnin bivši muž je neko koga gotovo pa nikada nema u medijima.

Naime , reč je o Vladi Jovanoiću , sa kojim je Vesna 1989 godine gobila Nikoliju , a n je tada radio kao šef marketinga na RTS- televiziji ,a pričalo je se i da je zbog ljubavi prema njoj odlučio da spot bude predstavljen u jednoj informativnj emisiji. Bivši muž Vesne Zmijanac nikada nije želeo da se javno eksponira, a devedesetih ga je pratio glas šarmera i moćnog čoveka te mnogi komentarišu kako je lepa Nikolija od oba roditelja nasledila lepotu i harizmu.

Tako su porodične fotografija poslednjih dana izazvale brojne komentare , a koje kruže društvenim mrežama , te je eosporna činjenica da su bili jako lep i skladan par. Jasno je da je Nikolija plod ljubavi iako su njeni roditelji odlučili da se rastanu ,, ali su im iz braka ostale brojne uspoene koje će ih vezati do kraja života. Vša mišljenja o ovom paru ostavite u komentar.