Novo

Vesna de Vinča GLADUJE! 10 dana jede po 10 trešanja, razlog je BIZARAN!

U današnjem članku nastavljamo da se bavimo novostima koje nam dolaze sa naše javne scene, a priča koju vam u nastavku donosimo je veoma zanimljiva, tako da vjerujemo da će vas i više nego interesovati, a u nastavku ćemo da pišemo o Vesni de Vinči, koja je domaćoj javnosti itekako jako dobro poznata.

Naime, poznata je i po tome što ona praktikuje rigorozne dijete ali i detoksikacije, pa je sada ona odlučila da ne jede ništa osim trešanja, a ona je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram otkrila kako je ona već ušla u osmi dan gladovanja, ali im je isto tako otkrila i zbog čega ona jede trešnje sa košticama. Tako je ona na samom početku rekla sljedeće: “Bila sam na svadbi i popila sam kampari-đus, ali ništa nisam jela, iako je bilo divne hrane. Pila sam samo vodu sa liminom”, rekla je ona, a onda je i dodala:

“Pojela sam 10 trešanja sa košticama, što je jako važno. Kada su pitali Dalaj Lamu šta mu je cilj u životu, odgovorio je: ‘glavni cilj je redovna stolica’. Po neki istraživanjima, najbolje bi bilo da se redovna stolica desi u pet ujutru. To je malo teže, ali posle buđenja treba imati stolicu, jer ona govori sve o telu”, a onda je dodala i to da će ona da nastavi sa ovim režimom. Ostatak teksta pročitajte ovde.