Showbizz

VELJKO RAŽNATOVIĆ PRIKLJUČEN NA KISIK! Evo šta se desilo – Fotografija koja je sve šokirala!

Sin jedne od najpopularnijih pop zvijezda s ovih prostora, Svetlane Cece Ražnatović, Veljko je postao vrlo poznata osoba bez ikakvih osobnih zasluga.

Sama činjenica da je njezin sin postavila ga je u samo središte pozornosti medija i javnosti od rane dobi. Njegovo nedavno vjenčanje s Bogdanom Rodić, kao i rođenje njihovog sina kojem su inače nadjenuli ime Željko po dedi Arkanu, bila su dva događaja u Srbiji o kojima se danima pričalo i pisalo.

Ceca se inače udala za Željka Ražnatovića Arkana, koji je bio poznat po svom kriminalnom i ne baš sjajnom životu i koji se u mnogim dijelovima bivše Jugoslavije smatra ratnim zločincem. Ubili su ga prije dvadeset godina u beogradskom hotelu Intercontinental, a Ceca je ostala sama s tada dvoje male djece, Veljkom i kćerkom Anastasijom.

Veljko je riješio da se profesionalno bavi boksom, dok je Anastasija ipak slijedila majčine korake i pokušala napraviti karijeru u pjevanju. Mali Željko, prvi Cecin unuk, rođen je kako i ptice na grani znaju početkom juna, a tada je Ceca napravila ogromnu feštu u svojoj vili, kojem je nazočilo mnogo ljudi, od kojih su neki, kako se kasnije pokazalo, inficirani koronavirusom.

Tako su se tada i Ceca i Veljko zarazili i skupa su bili u kućnoj izolaciji, dok je Bogdana bila s djetetom kod svojih roditelja u Titelu. Zbog svega toga, kao i zbog same pandemije, Veljko je očekivano uzeo pauzu u svojoj bokserskoj karijeri, ali sada se priprema za utakmicu zakazanu za 4. septembra u Beogradu, koja će imati, naravno, i televizijski prijenos. Osim treninga, podvrgnut je sada i liječenju u hiperbaričnoj komori i šokirao je svoje obožavatelje na Instagramu fotografijom koja to pokazuje.