Situacija na sjeveru Kosova neznatno se poboljšala u posljednjih 48 sati. Aleksandar Vučić je prije nekoliko dana naredio vojsci Republike Srbije da bude u stalnoj spremnosti, jer je postojala mogućnost vojne intervencije zbog napete situacije na Kosovu koja se tamo provodi već desetak dana. Atmosfera je napeta, bukvalno se može rezati nožem.

Veljko Ražnatović je u velikoj pripremi za sljedeći meč gdje će se suprostaviti hrvatskom državljaninu, a Srbija je već započela medijsku kampanju i suspenziju zbog odnosa Srbije i Hrvatske. Međutim, Veljko uopće nije toliko u tom filmu, koliko je predan trenutnoj situaciji na Kosovu, i odlučio je govoriti javnosti o prokletstvu za ovu napetu situaciju.

Odmah nakon toga, na nekoliko sati, objavio je story na svom Instagram profilu, gdje je postavio sliku o Kosovu, i nerede tamo, i napisao u opisu ove fotografije da je spreman otići tamo i boriti se, i da će se boriti do kraja ako je potrebno, za ugrožene Srbe na sjeveru Kosova.

Rezultat slika za situacija na kosovu srbija

Rekao je da ga duboko žali svu Srpsku djecu, ali i žene koje voze djecu u školu u oklopnim transporterima i želi obraniti sve Srbe i ranjive ljude sa Kosova, i da se taj način stavi na pomoć srpskoj vladi, i da je spreman ići do granice.

Mnoge njegove izjave odmah su osuđene zbog toga što je Arkanov sin, koji nije bio poznat po dobrim i hvalevrijednim djelima. S druge strane, na Instagramu je dobio veliku podršku, gdje su ga navijači i prijatelji podržavali u ovoj izjavi, ali ga je podržao i u sljedećem susretu na programu za nadolazeći vikend.

Rezultat slika za veljko raznatovic je ljut

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..