Novo

Veljko objavio na Instagramu: Mali Željko više NIJE JEDINAC, Bogdana PRESREĆNA (FOTO)

I dnaas se za vas dotičemo javne scene , a koja je naša jhako česta tema kada je reč o dešavanjima iz života poznatih. Dakle , danas ćemo da se pozabavimo porodičnim odnosima jedne porodice , a koja glasi za jednu od najpoznatijih na našoj javnoj sceni , a reč je o popularnim Ražnatovićima . Naime , oni su oduvek jako česta tema medija , a pogotovo Veljkko koji je odlučio da stane na ludi kamen sa izabranicom Bogdanom , a onda je ubrzo kao kruna ljubavi stigao i mali nalednik Željko.

Naime , kada je reč o njima , ništa drugo se ne može reći osim da je očito da uživaju u ulozi roditelja ,pa izgleda da potvrđuju onu činjenicu da roditelji biraju za prijatelje ljude koji imaju ista skustva kao i oni , a sve kako bi mogli ista i da razmenjuju . Dakle , sinoć su uživali u druženju sa Bogdaninom drugaricom Tinom Raičević, njenim suprugom i njihovom ćerkom, koja se čini da je vršnjakinja malog Željka Ražnatovića, a u pitanju je bila njena rođendanska proslava.

Dakle , popularni bokser Veljko , podelio je jedan trenutak sa tog druženja , a gde je sve obelodanio javno sa komentaro : jedna familijarna . Podsećanja radi , Bogddana i Veljko su pre dve godine dobili sina , a koji je danas sve veći dečak koji jako brzo raste. Naime , oni kao ponosni roditelji ne ustručavaju se da redovnno dele slike od malog Željka , pa su tako prošle godine otkrili i to da rade na proširenju prodoice , te se raduju novoj prinovi akda za to bude vreme.