“Bez jednog starca nema udarca”, “kakva si ti zver čoveče, takav ti je i plen, uhh”, “deda je pravi car, smuvao ‘vaku piletinu” – mnogi muškarci su sasvim sigurno pozavidjeli penzioneru Milojku Božiću (74) koji dolazi iz Pilatovića na njegovoj vezi sa 53 godine mlađom djevojkom Milijanom Bogdanović, prenose domaći i regionalni mediji.

Mnogi ih ili osuđuju ili ih podržavaju, ali gotovo da nema nikog ravnodušnog po pitanju priče o ovom zaljubljenom paru kojeg generacijski dijeli više od pet decenija, nevjerovatno. Muškarci, dobrim dijelom raspredali i strategisali su o tome kako ni njima ne bi škodilo da nađu “nešto mlađe” i samim time nahvalili Milojka kao pravog zavodnika, tražeći recept za uspjeh.

Iz prvog braka Milojko inače ima troje djece, koja su sva starija od Milijane – odnosno po 40, 35, i 30 godina respektivno, kao i dvoje unučadi koja imaju 13 i 11 godina, a sa njom je, kako smo ranije navodili, zakazao svadbu 7. septembra ove godine.

Milijana je također sa osmijehom ispričala da je oduvek voljela one malo starije muškarce, pa je zato i prva “pala” na Milojka. On je naime poznaje još otkad se ona rodila, a tada je imao 53 godine. On tvrdi da je ona pala na njega zato što je on jedan jako zgodan, šarmantan i graciozan muškarac.

Milojko je također objasnio i zašto je bolje imati mlađu ženu kraj sebe:

“Prednost jedne mlađe žene je što hoće da posluša sve šta god treba, takva je jednostavno. Ne da mi ni bilo šta teško da ponesem. Ona će sve to. Pa i ko uostalom ne voli mlado pile. Prije svoje drage Milijanice, cvjetića mog, nisam imao nikada mlađe devojke.” objašnjava on ponosno.

Međutim, i pored toga, ona, kaže Milojko ima poneku i manu:

“Mnogo je ljubomorna, ne smijem bukvalno nijednu drugu da pogledam. Mnogo je osjetljiva po tom pitanju. Isto što se s*ksa tiče, nije baš toliko dobra u krevetu, početnica je. Brzo se umori, a ja onda moram brzo da doživim vrhunac što onda nije dobro za moje srce.”

Miljana je sve to slušala i smješkala se, te je klimala glavom potvrdno. Smatra da jeste malo više ljubmorna, a što se akcije u krevetu tiče, kaže da je “ova zvijer” (pokazajuću na njega) jako brzo izmori.

Preporučujemo
Loading..