Novo

VELIKI HAOS U ŠIMANOVCIMA! Matora poludela, NAPRAVILA KRŠ I LOM, ULETELO OBEZBEĐENJE! Šake padale na sve strane, SVE SE ORI OD GALAME I PSOVKI! (VIDEO)

 

Pre samo nekoliko dana je počela Zadruga 5 koja je kako je rekao Željko Mitrović i poslednja sezona. Kako se može videti ovo će da bude jedna jako interesantna kao i prošla sezona, a u nekim segmentima
će da bude i puno bolja nego što je bila prošla. Ono što je vest broj jedan jeste da je u rijaliti ušla Stanija Dobrojević koja je bila najavljivana i prošle sezone, ali se njen ulaz nije desio.

Ona je napravila posao i dogovor koji je bio i prošle sezone u pričama, međutim Željko Mitrović nije hteo da pristane na tu vrstu ugovora, jer mu se ne isplati da ima 2 velika igrača u rijalitiju. Kristijan Golubović je bio glavna szvezda prošle sezone u Zadrugi, tako da mu nije trebala nikako Stanija, a dok je ove sezone ipak pristao na njene uslove, koji su itekako papreni. Stanija će za mesec dana da dobije čak 30 hiljada evra, a to jeste 1.000 evra po danu.

Ali, ona će imati jako težak posao od strane produkcije, to jeste da zavade sve muškarce koji su zauzeti u šimanovcima. Njoj to neće biti nikako teško, jer se zna koliko je ona atraktivna žena kojoj je teško reći ne. Osim nje imaju tu i ostali učesnici kao što je Lepa Mića i Miki đuriđić, koji je ovde invetar, jer su skoro svaku sezonu unuta. Također, imamo i Matoru koja je unutra, a opet je sinoć napravila jedan veliki haos.

Na kraju je moralo da uleti obezbjeđenje jer da nisu bili tu, bilo bi svega i svačega. Nakon što su imali jednu igricu na bazenu došlo je do nikad goreg okršaja između Jovane Tomić Matore, Irme Sejranić i Sandija Korića, a na kraju je obezbjeđenje imalo puno posla oko njih. Možete i sami da pogledate kako je to izgledalo..