Novo

VELIKA TRAGEDIJA U SRBIJI! Ubio se Jovan…Tuga velika, SVI U NEVERICI!

Pa ni ova radna sedmica sudeći po vestima koje nam dolaze sa društvenih mreža i internet portala nisu nimalo lepe. Svaki vikend koji prođe nema šanse da se ne desi neka teška saobraćajna nesreća, pljačka, sm rt ili jednostavno nenko ubi stvo ili sam oubi stvo.

Takva su nam vremena došla jer su ljudi pod velikim stresom i depresijom, konstano imaju pritisak sa svih strana a sigurno je najteže onima koji ne rade ili imajuneki skroman posao a na sve to i porodicu ako tome dodamo i neki kredit a onda j prvi u mesecu jako daleko Svesni smo i sami velike krize koja vlada u celoj regiji te kako su cene drastično skočile i kako vam za najmanju keu namirnica iz nekog marketa sa hranom ne treba više 20 nego 40 eura.

I ovog jutra iz Srbije stiže jako tužna vest a to je da je jedan čovek na veliku žalost digao ruku na sebe. Naime, tako je da se rano jutros iz lovačke puške ubio Jovan Jovo Jovanović, penzionisani policajac iz Čačka. “On je rođen 1956. godine i, koliko znam, bio je penzionisan. U pitanju je vrhunski profesionalac koji je od početka demonstracija mnogo vremena proveo na Kosovu i Metohiji. Sjajan čovek i odličan profesionalac” – kažu njegove komšije.

Sve njegove komšije imaju samo reči hvale za njega i deifintivno ne znaju koji je razlog njegovog samoubi stva. Policijska uprava Čačak se još uvek nije oglasila po ovom pitanju, a prvi komšija Milorad je za kraj još izjavio sledeće: ” Šokiran sam i tužan. Često smo sedeli i pili kafu od kada je u penziji. Pravda je bila njegovo drugo ime. Neka mu je laka zemlja” – naveo je on.