Porodica popularne pjevačice Lepe Brene je uvijek bila izuzetno popularna i redovno medijski propraćena. Naravno prati se svaki najmanji njihov korak.

Stoga se velika pozornost pridaje činjenici da je Aleksandra Prijović početkom mjeseca marta ove godine Filipu Živojinoviću donijela na svijet sina. Euforija vlada u cijeloj porodici i svi su sretni zbog proširenja porodice. Svi su oni na društvenim mrežama dijelili vrlo lijepe trenutke od kada je Prijović rodila, tako da je javnost imala uvid u sve što se događa kod njih, a posebna pozornost posvećena je podacima da su se Filip i Aleksandra preselili u vilu i tako napravili su mjesta za princa. Osim toga, kuća je u blizini kuće Lepe Brene i Bobe.


Ali, pored cjelokupne idile koja vlada trenutno, odjednom je kao bomba odjeknula vijest da Lepa Brena i majka njene snahe Aleksandre nisu baš u najboljim odnosima odnosno da Aleksandrina majka iz nekog, još uvijek nepoznatog razloga izbjegava Brenu.

Kako su mnogi mogli već pogledati na Instagramu, Borka Mihajlović obožava druženje sa Zoricom, dakle FIlipovom majkom, i veoma često se mogu vidjeti i slike sa tih druženja. Odmah upada u oči i nedostatak Lepe Brene na tim fotografijama. Razlog za to je nepoznat.

Inače, Aleksandra je jedna od najpoznatijih mladih pjevačica, a Brena je o njoj govorila vrlo hvalevrijedno i rekla je kako se veseli brizi za svoju bebu. Brena nikada nije govorila ružno o Priji, a činilo se da njihova porodica ima veliku harmoniju i sklad između članova. Ono što se krije iza ove priče ostaje da se vidi, i obično tamo gdje je dim tu inače ima i vatre.

Izvor: Magazindan.info

Preporučujemo
Loading..