Novo

Važila je za jednu od najlepših Srpkinja, a sada… Pogledajte kako danas izgleda supruga Nikole Koja (FOTO)

I dnas za vas imamo jednu zanimljivu temu , a koja se tiče života pozantog glumca Nikole Koje , a čija je supruga dospela u sentar medijske pažnje 2007te godine , a sve nakon što je sa glumcem stala na ludi kamen. Dakle , tih dana je se mnogo pisalo o lepoj Srajki , ali se nije moglo mnogo saznati , samo da se Aleksandra Đurš je uspešna manekenka , a koja je u javnosti poznatija kao devojka iz čolinog spota Moja draga , a to je jedino što se ikada saznalo o njoj , te se ništa ni sa godinama nije promenilo.

Kada je reč o Nikoli , ni on kao i njegova supruga nisu ludi za medisjkim pojavljivanjem , pa su tako van očiju javnosti poslednjih 15 godina u srećnom braku, te su izvan očiju fotoreportera. Može se reći da je to što su se ostvarili u ulozi roditelja pojačalo kriterijume u čuvanju privatnosti . pa do skoro nismo imali priliku ni da vidimo kako to Nikoline naslednice izgledaju, kao ni da li je se aleksandra promenila.

Međutim , na iznenađenje mnogih , Aleksandra je nakon mnogo godina stala pred kamere, a sve za potrebe reklme u kojoj je Koja učestvovao , a tu je se moglo videti da je sačuvala lepotu , kao i da joj godine nisu nanele mnogo šetete. ože se reći da energiju koju ima crpi iz odnosa sa svoje tri emzimice , te sa suprugom koji joj svaku želju ispunjava, a i dan dana se pamte Nikoline reči o Aleksandr :- Moja Aleksandra, moj ceo svet, ništa na ovom svetu ne može biti tako lepo kao ono što si mi dala. Tvoja ljubav je u moj život unela svetlost i sama pomisao da si moja žena čini me najsrećnijom osobom na svetu.