Novo

Vatrogasac sa ženom SILOVAO devojčicu (7), hteli da joj pokažu KAKO se pravi beba!

Nečovječni postupci, gadne priče i za svaku osudu koje dolaze sa Floride gdje su vatrogasac Arđelio Pupo (32) i supruga Morgan Kin (27) lišeni slobode pod optužbom da su silovali sedmogodišnju djevojčicu koja je živjela s njima.

Djevojčica je inače kćerka Arđeliovog prijatelja i kod njih je došla da im bude kao kćerka i plan je bio da tu kod njih upiše i osnovnu školu. Počelo je još u maju kada su, kako je rekla policajcima, Arđelio i Morgan počeli da je pipaju po tijelu da provjere “postaje li devojka”.

A onada, početkom novembra dok su bili u dnevnom boravku, Arđelio je dohvatio djevojčicu i silovao je dok je Morgan sve to gledala. Pri tome je devojčica krvarila i plakala, a onda ju je Morgan zašila (!), potom joj naredila da se istušira i da ide na spavanje.

Kada je u kuću došla njihova komšinica a koja je bila draga djevojčici, ona joj je krišom sve ispričala. Komšinica je ostala zatečena i bez razmišljanja je pozvala policiju,oni su prvo došli do nje kući, da čuju kompletnu priču pa su onda otišli kod Pupovih.

Uhapšeni su oboje ali su uporno negirali da su bilo šta učinili i sve objašnjavai djevojčicinom maštom i izmišljanjem. A Morgan je ,kako je trajalo ispitivanje, mijenjala svoje iskaze pa je od poricanja na početku, do drugih izmišljotinja na kraju sve priznala policiji ali je navodno to bilo na zahtjev djevojčice koja je željela znati “kako se pravi beba”!

Djevojčica je nakon medicinske obrade upućena kod psihologa koji će joj pomoći dok ne dođu roditelji a jedno je sigurno-dobro je da su Arđelio i Morgan u pritvoru jer susret sa djevojčicinim ocem sigurno nebi preživjeli.