Lena Stamenković, talentirana mlada pjevačica, prvi put je privukla pažnju javnosti tijekom popularnog glazbenog natjecanja “Pinkove zvjezdice” 2014. godine, kad je imala samo 10 godina. Njezina vesela i spontana osobnost osvojila je srca publike. Njezina izvedba pjesme “Ako je vrijedilo išta” osvojila je i žiri i publiku, donoseći zabavu svima u studiju. Lena je bila jedna od finalistkinja tog natjecanja, a 2015. godine predstavljala je Srbiju na “Dječijoj pjesmi Eurovizije”.

Nakon natjecanja, Lena je ostvarila još jedan san – pojavila se u svijetu glume. Iako je rijetko viđana u javnosti, nedavno je podijelila svoj novi izgled na Instagramu, gdje ima mnogo obožavatelja i pratitelja. Lena danas ima 18 godina i izrasla je u predivnu mladu ženu. Njezina kosa, koja je nekad bila plava s uvojcima, sada je žarko crvena. Unatoč promjenama, Lena još uvijek zrači divnim osmijehom, a mnogi se slažu da joj crvena boja kose fantastično pristaje. Očito je da je ova talentirana mlada zvijezda razvila svoj prepoznatljiv modni stil.Lena se trudi biti jedinstvena, što je rijedak atribut u njezinoj generaciji. Njezina jedinstvenost mogla bi joj donijeti veliku korist u budućoj uspješnoj glazbenoj karijeri. Novi izgled Lene Stamenković, koja sada konkurira i svjetski poznatim zvijezdama, izazvao je mnogo pohvala i pozitivnih komentara.

 

Ono što je posebno ističe je njezin očuvan osjećaj iskrenosti i optimizma u životu, kao i njezina duboka ljubav prema glazbi. Ove osobine čine je iznimnom i donose joj opće divljenje.Njezin pokušaj da bude autentična i jedinstvena u vremenu kada to nije lako, može joj donijeti koristi u budućoj muzičkoj karijeri. Novi izgled Lene Stamenković, koja čak konkurira svjetskim zvijezdama koje nadahnjuju mnoge tinejdžere, izazvao je mnogo pohvala i pozitivnih komentara.