Novo

UŽ*SS! Leteo je nekoliko metara- Berković doživeo STR*ŠNU saobraćajku, MAJKA GLEDALA KAKO NEPOMIČNO LEŽI NA ASFALTU! (FOTO)

U nastavku dnaašnjeg čla nak nastavit ćemo da se bavimo domaćom javnom scenom , a danas ćemo da govorimo o jednom popularnom pevaču , Harisu Berkovviću , a koji je osim talenta i prelepog glasa koji poseduje itekako postao poznat kada je uplovio u ljubavni odnos sa pevačicom Radom Manojlović. Naime oni su proveli nekoliko godina zajedo , pa samim tim vest da su odlučili da se razdvoje je mnoge iznenadila.

Naime ,mnogi sumnjaju da je razdvojenost najveći razlog , jer je on u Bosni , dok je ona većinom u Srbiji , pa samim tim viđanje je bilo jako retko . Tako je jednom prilikom i sama Rada ispričala da se zbog obeaveza znaju da ne viđaju po čak deset dana , pa je svima bilo jasno da ako je situacija takva kakavom je opisuju , da je razdvajanje najbolja opcija. Inače , Haris je jučer ponovo privukao pažnju javnosti , a sve jer je se slikao sa jednom plavušom , pa se sada postavlja pitanje da li je to on preboleo Radu.

Inače , on je nedavno obavio jedan intervju , a u kojem je irpičao kako je imao jako velliku traumu od jedne saobraćajke koju je doživeo kao mali : ”I dan-danas se sećam tog dana kao da je jučer bio. Nesreća se dogodila u blizini moje kuće kada sam izašao do prodavnice da kupim sličice za album. Na mene je velikom brzinom naletio auto koji me je toliko jako udario da sam leteo nekoliko metara. Kad me je majka videla kako ležim nepomično, nije mogla da prestane da plače”, izjavio je berković za Objektiv.rs. Potom je prebačen u bolnicu , a gde je pproveo 15 dana , te i dalje taj dan slavi kao drugi rođendan.