Novo

UŽ*S! PR*TUČENA ZVEZDA GRANDA TRPI J*ZIVE B0LOVE: Krenula je kod PSIHIJATRA, nije dobro!

U nastavku pišemo o nekadašnjoj učesnici Zvezda Granda Marini Maki Radosavljević koja proživljava pravu noćnu moru od kada ju je bivši momak brutalno pre tukao. Pevačicu Marinu Maki je 4 avgusta pre tukao bivši momak, a po svemu sudeći, taj napad je ostavio velike posledice od kojih se još nije oporavila.

Tako se ona sada oglasila i priznala u kakvoj je stanju i kako se ona sada oseća posle svega toga što joj se desilo. “Još uvek se osećam katastrofalno. Stres me je stigao, nemam apetit… Teško je to podneti, posebno jer ne razumem zašto se sve to desilo. Užasne bolove imam i sada. Idem kod lekara, prikupljam potrebnu dokumentaciju za postupak, idem i kod psihijatra” pričala je pevačica, a onda je priznala da se zatvorila u kuću, pa je još dodala: “Prilično sam se zatvorila, ali moram da prevaziđem to, krenem dalje, da nađem rešenje, šta je najbolje za sve”, rekla je ona.

Također, pevačica je istakla da zbog svega što se desilo sada ima psihičke probleme i da strahuje od toga kako ce sve to prevazići ” U strahu sam. Non-stop sam samo u krugu porodice i familije, smanjila sam komuniciranje sa svima. Gledam da što pre ozdravim i izdignem se iz ovoga, da rešim ovaj problem jednom za svagda i vratim se normalnom životu”, rekla je ona. Također, Marina je prilikom na pa da zadobila ozbiljne po vrede, slom ljen joj je prst, imala je po se kotine i pod live po licu, pot res mozga, a hitna pomoć ju je sa lica mesta na nosilima unela u kola i odvela u zdravstvenu ustanovu. Napadač se četiri ana kasnije predao policiji, izrečena mu je zabrana prilaska, međutim, tek ih očekuje suđenje.