Novo

“UZMI, ČARLSE, DA SE NAĐE ZA SVAKI SLUČAJ!” Kralj dobio čudan poklon od žene iz mase, svi počeli da se SMEJU! (VIDEO)

Smrt kraljice Elizabete II, koja je preminula 8.septembra u 96.godini života, i dalje je jedna od najaktuelnijih tema u svijetu. Nakon njene smrti pokrenule su se razne teme koje se odnose na kraljicu ali i na kraljevsku porodicu, pa sada javnost između ostalog zanima i kakva je to ona bila majka, baka, prabaka pored toga što je bila i kraljica, šta je nosila u torbi, šta je jela za doručak i ostale zanimljivosti. Tako ćemo mi danas da se bavimo sa jednom zanimljivom temom, a riječ je o novom kralju Čarlsu III.

Nakon kraljičine smrti, na tron dolazi njen najstariji sin, Čarls III, pa su mediji itekako počeli već da se bave sa njim, a danas ćemo da se pozabavimo sa jednom zanimljivom pričom. Naime, prilikom posjete ljudi koji su došli da pozdrave novog kralja, neko od njih mu je poklonio olovku, a povod tome jeste situacija u kojoj se on našao prije neki dan, a koja ga je poprilično iznervirala. Naime, radi se o tome da je on prije nekoliko dana pokušavao da potpiše knjigu pred sami kraj njegove posjete, ali velike muke mu je zadavalo penkalo.

Naime, cijelo vrijeme je mastilo curilo iz njega, i zadavalo velike muke kralju, koji je tada rekaoda “ne može da podnese ovu prokletu stvar”, a činilo se da on ljutito trlja mastilo sa svojih prstiju. Video snimak na kojem se vidi jedna žena koja iz gomile ljidi predaje kralju olovku i uz to mu se osmijehnula, a svi koji su se tu zadesili su joj aplaudirali i smijali se. Kralj je graciozno uzeo olovku i gledajući je u svojoj ruci smijao se, očigledno oduševljen ovim gestom. Evo i sami pogledajte…