Novo

UŽIVO! KRALJICA ELIZABETA U TEŠKOM STANJU! BBC prekinuo program, zbog stanja Kraljice Elizabete… porodica je krenula prema dvorcu..(TUGA)

U nastavku dnaašnjeg članak dotaći ćemo se Kraljice Elizabete , a koja je sa svojim ulaskom u desetu deceniju životajako zanimljiva javnosti , pa je samim tim i svaka priča vezana za nju poprilično zanimljiva . Naime , ona je pre godinu dana na večni počinak ispratila i svog životnog partnera Čarlsa , a prema nanjnovijim informacijama koje nam pristižu ni njeni zdravstveno stanje nije dobro.

“Nakon daljeg jutrošnjeg pregleda, kraljičini lekari su zabrinuti za zdravlje i preporučili su joj da ostane pod medicinskim nadzorom u Balmoralu u Škotskoj”, navodi se u saopštenju. Dakle , da je situacija poprilično ozbiljna pokazuje činjenica da su se njeni prinčevi Čarls i Endru uputili u rezidenciju u Škotsku , a sve samo da bi bili pored majke. Naime , njeno zdravstgveno stanje je sada upitno , te se mnogi oglaašavju na društvenim mrežama , a pre par minuta oglasila je se i bristanska premijerka Liz Tras : ”Moje misli – i misli ljudi širom našeg Ujedinjenog Kraljevstva – trenutno su sa Njenim Veličanstvom Kraljicom i njenom porodicom”, dodala je ona. Naime , Balmoral je njen Škotski dvorac , au kojem se sada nalazi pod konstantnom medicinskom negom.

Podsećanja radi , ona je poslednji put viđena jučer na virtuelnom sastanku tajnog veća , kada joj je od lekara savetovano da je vreme da se povuče sa istog . U toku dana više informacija o stanju kraljice ..