Savjeti Zanimljivosti Zdravlje

Uzela Sam Vazelin I Prije Spavanja Sam Sa Njim Namazala Svoje Grudi: Kada Sam Ujutro Vidjela Šta Se Desilo, Skakala Sam Od Sreće Kao Luda (SAVJET)

Većina žena na svijetu nije zadovoljno izgledom ili veličinom svojih grudi, i zato mnoge od njih pokušavaju popraviti nešto u vezi s tim.

Neke se okreću plastičnoj operaciji i silikonima, dok neke ipak pokušavaju učiniti svoje grudi ljepšim i većim na jeftiniji i prirodniji način, ali tako da budu zadovoljne. Malo je žena koje su stvarno zadovoljne izgledom svojih grudi, a naročito nezadovoljne su one žene koje nakon porođaja doživljavaju ogromne promjene u svom tijelu, a te se promjene posebno očituju na njihovim grudima.

Međutim, postoji rješenje za te žene koje svaka od njih može napraviti sasvim sama, a što je najvažnije jeftino je, a to se saznalo kada je jedna starija gospođa podijelila svoje iskustvo s ovom metodom na društvenim mrežama, koja je otkrila da jedno je vrijeme, svaki put prije odlaska u krevet, mazala svoje grudi vazelinom.

Kao što je napisala u svom postu, prvo jutro otkrila je prve blage promjene, a nakon sedam dana grudi koje su joj se spustile počele su se ponovo malo podizati, poprimile su mnogo ljepši oblik i postale čvršće. Kazala je da su joj dojke nakon tri poroda bile prilično zanemarene i opuštene, te da je tražila način da to popravi, da se ponovno učini privlačnom, a operacija joj nije bila opcija. Na kraju je pronašla ovaj zanimljiv fazon s vazelinom i sada ga preporučuje apsolutno svim ženama koje imaju sličan problem, a prema nekim komentarima, mnoge su žene već isprobale ovu metodu i u prosjeku 8 od deset su bile zadovoljne rezultatima.