Novo

UŽAS U SRBIJI: Zaklao ženinog ljubavnika pred djetetom i to prenosio UŽIVO NA FEJSBUKU (FOTO)

Jedan uistinu užasan događaj dogodio se u srijedu navečer u selu Čestin kod Knića, a Dragan B. uhićen je nakon što je sam nazvao policiju i kazao im da je ubio Zorana Tošovića i čekao da policija dođe i odvede ga u policijsku postaju.

Kako pričaju neki njegovi prijatelji, on je samo ubistvo prenosio i uživo na Facebooku, a oni kažu da su ga gledali kako se svađa i tuče sa drugim muškarcem. Očito je Dragan otišao do kuće koja je pripadala Zoranu i počeo ga napadati i svađati se, a cijelo je vrijeme imao kameru na mobitelu, međutim navodno trenutak ubistva nije zabilježen.

Prema nekim naznakama, sve se dogodilo iz ljubomore, jer je Draganova supruga zadnjih godinu dana živjela sa Zoranom, ali i ona mu se s vremena na vrijeme vraćala, i tako je nastao pravi ljubavni trokut. Dragan je maloljetnog pastorka poveo sa sobom oko dva sata ujutro i oni su došli u kuću u kojoj živi Tošović. Uslijedila je svađa, a potom i tuča kako bi Dragan zgrabio nož i ubio ga Zoranu u glavu i tijelo s nekoliko ubodnih rana.

Prema riječima susjeda, bivša supruga došla je iz Kragujevca živjeti sa Zoranom, kojeg je upoznala na Facebooku, ali njihov odnos nije bio baš dobar, pa su se često međusobno prijavljivali policiji, a ona se nekoliko puta vraćala suprugu. Na kraju je navodno ostavila Zorana, ali su i dalje ostali u vezi. Zoranovi susjedi kažu da je bio vrlo dobar čovjek koji nije imao sreće u životu.