Novo

UŽAS U SRBIJI: Tinejdžer hteo da se dokaže pa JURCAO 200 KILOMETARA na sat, usput pokupio PEŠAKE, ima i MRTVIH: Donosimo nanovije VESTI! (FOTO)

Kao da nam nije već sasvim dovoljno ovo što se već događa u ovo zadnje vrijeme, počevši od prirodnih katastrofa, pa sve do nekih bizarnih nesreća koje apsolutno niko ne može predvidjeti, a ni zamisliti, a sada se već suočavama s novom tragedijom.

Ovaj put se slučaj dogodio u Srbiji, gdje je jedan mladić (19) vozio skoro 200 km/h pregazio djevojku, koja je željela ostati anonimna, te muškarca koji se zove Dejan (48). Oboje su preminuli od siline povrede, na putu do bolnice, odnosno u bolnici respektivno.

Sve se ovo dogodilo sinoć oko 20:40 nedaleko od Niša i na Bulevaru Medijana. Kako tvrde očevici koji su sve to vidjeli, automobil koji je na sebi imao beogradske tablice jurio je ulicom, ali je u jednom trenutku naglo proklizao, skrenuo sa puta i potom se zabio u pješake, te je izravno udario ovu djevojku koja je od siline udarca odletila preko ograde niškog vodovoda i nije joj više bilo spasa. Muškarac Dejan je pak najprije zadobio veoma teške povrede, a potom je par sati poslije umro u bolnici. Kako se saznalo poslije, sa tim mladićem su bile još tri djevojke, a on ih je najprije sve ostavio iza DIS-a i potom se vratio na mjesto gdje se dogodilo ova nesreća.

Uviđaj i dalje traje, a kompletan saobraćaj sada je preusmjeren na alternativne pravce, a postavljena je i traka koja blokira dalji saobraćaj. Nažalost, to je samo još jedan dokaz da brzina nikada nikome nije ništa donijela dobro, naročito kada ovako stradaju slučajni prolaznici.