Novo

Užas u Srbiji: Miloš nasikirao svoju cijelu porodicu – Isjeckao ih sjekirom kao rezanca. Sada se zna i motiv ovog zločina (FOTO)

Nažalost, svakim danom možemo saznati sve više i više o nekim strašnim stvarima koje se dešavaju na ovim prostorima klasifikovanim u odeljku Crna hronika.

Stoga nas ovaj dan nije mogao spasiti. Bio je to pravi horor, kao iz horor filma, na srpskom jeziku, tačnije u Leskovcu, jednog dana su umrle četiri osobe, uključujući i trudnicu, a sve je počelo svađom oca i sina.

Kao što su mediji izvestili u svom izveštaju, upravo se to dogodilo.

Miloš I borio sam se sa ocem Predragea jer je unapred tražio novac, što je njegov otac odbio. Tada se Milošu zacrnile oči, uzeo je sekiru i prvo napao majku. Zatim su ubili polusestru, zatim sestru i na kraju oca. Na kraju se ubica presvukao jer je bio pun krvi i pozvao policiju. Kada je policija stigla, povukao se. U policijskom izveštaju se takođe navodi da su svi članovi porodice bili stanovnici Centra za socijalni rad.

Miloš I. Reč je o mentalno oboleloj osobi, tako da je nestabilan. U svojoj kampanji pogubio je Predrinog oca (1975), sestru Anu (2001) pre rođenja, zatim Danijelu R., Predrinu vanbračnu suprugu (1977) i njegovu maloletnu ćerku Saru (2008). .), na kraju je predat policiji.

Prema nekim političarima, Milo na početku ispitivanja nije puno razgovarao, ali se veruje da je razlog svemu tome bio taj što je Miloš mrzeo majku i ćerku. Pored toga, naravno, postoji i psihološka nestabilnost, a krvava sekira i odeća koju je ulog položio pronađeni su na mestu događaja.