Novo

UŽAS U SRBIJI: Milorad (64) odveo devojčicu (9) na skriveno mesto i onda joj radio JEZIVE stvari

Već smo nekako svi navikli da iz dana u dan čitamo odnosno čujemo neke loše, ružne i negativne vijesti. Većina vijesti na koje nailazimo tiču se naravno pandemije koronavirusa, što je trenutno top tema u čitavom svijetu, ali i uprkos činjenici da je koronavirus bukvalno highlight ove godine, to nije umanjilo broj ostalih ružnih vijesti koje su nastavile da se događaju, pa čak i u većem broju nego prije.

Skoro svaki dan vam pišemo o nečemu što je svoje mjesto našlo u crnoj hronici, o ubistvima, samoubistvima, nesrećama,… Nerijetko tu bude i slučajeva kidnapovanja, a ono na što su vjerovatno svi naročito izrevoltirani jesu slučajevi zlostavljanja djece. To je nešto što apsolutno niko ne voli ni vidjeti ni pročitati, ali što se nažalost skoro svakodnevno događa, možda ne nužno kod nas, ali u svijetu svakako.

Od uvođenja Interneta i društvenih mreža daleko je lakše vidjeti i pročitati kakve se sve grozote događaju i šta se čak u nekim dijelovima svijeta smatra tradicijom. Zaista zabrinjavajuće.

Danas vam govorimo o slučaju koji je zgrozio srpsku javnost, a mjesto događaja je Zaječar. Tamo je lokalna policija privela Milorada S. (64) jer se tereti da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje sa maloljetnom osobom, tačnije djevojčicom M.R. (9). Milorad je navodno viđen kako je više puta tokom ovog mjeseca išao na mjesto Popova plaža gdje se kupao sa djevojčicm u Timoku i gdje ju je tom prilikom dodirivao na neprimjeren način.

Policija u Zaječaru privela je Milorada S. (64) iz tog grada zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje nad devojčicom M. R. (9). Poslije toga bi je odveo na jedno skriveno mjesto pored rijeke, gdje se nalazila jedna napuštena kuća gdje je od nje zahtijevao da ga oralno zadovoljava, što je ona nažalost i uradila.