Trudnu M. S. koja ima samo 25 godina i koja je jučer skočila s drugog sprata dok je bježala od svojeg poludjelog supruga, D. C., u bolnicu ju je doveo upravo njezin suprug.

Ovaj je događaj frustrirao ne samo Niš već i čitavu Srbiju. Kako je nesretna trudnica rekla policiji i liječnicima, njih dvoje su se posvađali i D. Č. fizički je napao svoju suprugu M.S. koja je, kako je rekla, u strahu počela bježati, glavom bez obzira od svog ljutog muža i kako nije imala kamo skočila je kroz prozor na drugom spratu ne razmišljajući o sebi ni o bebi.

Srećom, trudnica nije zadobila ozbiljnije ozljede, a dijete je u redu, to se događa u slučajevima 1 od milijun. Kad je vidio što se dogodilo, u bolnicu ju je doveo D. Č. gdje je, nakon što je M. S. rekla šta se dogodilo, uhićen i bez razmišljanja odveden u pritvor.

Trudnica je u stabilnom stanju i, kako doznaje, samo je ozlijedila gležanj. Srećom, dijete nije povrijeđeno, za divno čudo.

“Pacijent je primljen kasno sinoć u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu. Postavljena je dijagnoza i potvrđeno je da je imala ozljedu zgloba, što je bilo apsolutno nemoguće. Odmah je zatražena ginekologinja koja je utvrdila da je dijete dobro i da nema ozljeda te da se trudnoća nastavlja prema rasporedu.

Nakon toga skočni zglobi hirurški je uklonjen te je smještena na odjeljenje Ortopedske klinike. Nije opasno po život i u stabilnom je stanju”, prve su izjave dane u Kliničkom centru u Nišu.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo