Novo

UŽAS U JUTARNJEM PROGRAMU! Voditeljka izveštavala o prostituciji u Šapcu, pričao joj čovek i… STRAHOTA!(VIDEO)

A danas ćemo malo o TV voditeljima, koji su u zadnjih nekoliko godina došli do izražaja.

Puno se grešaka događa na televiziji, a ljudi su prosto željni takvih gafova jer jednostavno u ovim vrlo tmurnim vremenima čovjek se jednostavno treba čemu nasmijati. Puno je takvih gafova u zadnje vrijeme na društvenim mrežama, a neki su postali toliko popularni da traju i dan danas, mada su se, recimo, dogodili prije 10 godina.

Sigurni smo da se svi sjećate voditeljice s televizije Pink, koja se bukvalno onesvijestila čitajući vijesti, ili one situacije s RTS-a, kada je voditeljica jutarnjeg programa u tekstu jednostavno kihnula i prasnula potom u smijeh. Isto tako, prošle godine je jako gledana emisija s jednom super voditeljicom doživjela nevjerovatno planetarnu popularnost, kada je u intervjuu sa svojim gostom samo prdnula i nastavila potom razgovor kao da se ništa nije dogodilo.

Danas je ponovo vrlo slična situacija koja se dogodila na Prvoj TV iz Srbije. Voditeljica jutarnjeg programa izvijestila je da je jedan lokalni kafić u Šapcu, u kojem se prostituiralo, zatvoren, te da su, između ostalog, pronašli tamo pozamašnu količinu oružja i droge, a usred njezine priče jednostavno se izgubila u kompletnoj situaciji.

Podsjećamo, zbog prisile na prostituciju, u noći s petka na subotu u 1 sat ujutro, uhićen je VG (57), vlasnik objekta “PP Zlatna zvezda”, kao i njegova supruga EG (49) iz obližnjih Vladimirevaca. Uhićeni se terete za kazneno djelo trgovine ljudima.

Za sami kraj pogledajte i sami video prilog o svemu tome i pogledajte i sami kako je sve to izgledalo.