Novo

UŽAS : TRUDNICA POKUŠALA SAMOU*ISTVO: Zapalila se BENZINOM u DEVETOM MESECU TRUDNOĆE

U nastavku dnaašnjeg članak donosimo vam najnovije informacije koje nam dolaze sa naših prostora , a kako smo to inače navikli ni današnje vesti nisu jedne od onih lepih . Naime , jasno nam je da je crna hronika postala nažalost naša svakodnevnica , te da nas iz dana u dan dočekuju loše stvari . Da li se zbog toga može reći da su ljudi postali sve više opterećeni psihički , pa slušajući vesti o ub istvima , samou bistvima , dođu u teškom trenutku do toga da i sami pokušaju sebi da naude.

Dakle , kakko smo već istakli ,a za šta verujemo da ste po naslovu naslutili o čemu se radi , donosimo vam vest koja je potresla celu regiju , a reč je o tome da je 30togodišnja žena primljena u bolnicu u Čačku zbog pokušaja u bistva , a koje je počinila u devetom mesecu trudnoće. Naime , njeno stanje je se poprilično zakomplikovalo ,te je hitno prebčema u Klinički centar u Kragujevcu: “Ona je zbog posledica polivanja benzinom i opekotina stomaka, ruku i nogu dobila povrede opasne po život i prebačena je na dalju dijagnostiku i lečenje u bolnicu i Kragujevac”, potvrđeno je za agenciju RINA.

Kako saznajemo , prema nezvaničnim informacijama ženu su pronašla lica iz službe za hitnu pomoć , te je pronađena u svom porodičnom dobu , dok stanje beb i dalje nije poznatom s obzirom da je , kako smo već istakli bila u devetom mesecu . Prema informacijama koje se poseduju ona je majka troje dece.