Novo

Užas kakav se ne pamti u Srbiji: Miloš nasikirao svoju cijelu porodicu – Isjeckao ih sjekirom kao rezanca. Sada se zna i motiv ovog zločina (FOTO)

Iz dana u dan se sve više i više, nažalost, može čuti o nekim zaista stravičnim stvarima koje se dešavaju na ovim područjima, klasifikovane u Crnu hroniku.

Samim time, ni ovaj dan nas nije mogao poštediti. Jedan pravi užas, kao iz horor filma, dogodio se u Srbiji, tačnije u Leskovcu gdje je za jedan dan čak četvero ljudi izgubilo svoj život, među kojima je bila i jedna trudnica, a sve je počelo svađom oca i sina.

Kako su mediji prenijeli u svom izvještaju evo šta se tačno dogodilo.

Miloš I. posvađao se sa svojim ocem Predragom jer mu je prethodno tražio novac što je otac odbio uraditi. Milošu je potom pao mrak na oči, uzeo je sjekiru i najprije nasrnuo na svoju maćehu. Potom je stradala polusestra, pa sestra i na kraju otac. Na kraju se ubica presvukao jer je bio pun krvi i pozvao policiju. Predao se sam kada je policija stigla. Inače, u izvještaju policije stoji također da su svi članovi porodice bili štićenici Centra za socijalni rad.

Miloš I. je osoba sa psihičkim poremećajima, psihički dakle nestabilan. On je dakle u svom pohodu smaknuo oca Predraga (1975.), svoju sestra Anu (2001.), koja je inače bila već pred sam porod, potom Danijelu R., Predragovu vanbračnu ženu (1977.) i njenu maloljetnu kćerku Saru (2008.), da bi se na kraju sam predao policiji.

Kako su naveli pojedini izvori iz policije, Miloš nije previše pričao na samom početku ispitivanja, ali se pretpostavlja da je motiv za sve ovo bila činjenica da je Miloš mrzio svoju maćehu i njenu kćerku. Pored toga, očito je razlog i psihička nestabilnost, a na mjestu zločina su bili pronađena i sjekira, te krvava odjeću koju je ubica nosio.