Sigurno ste nedavno čitali o tome kako su se na nebu pojavljivale zapaljene kugle. Ljudi širom Evrope su javljali da su vidjeli taj fenomen, a prvi koji je objavio to bio je jedan čovjek koji živi nedaleko od Švicarskih Alpi, koji je objavio video od preko 30 minuta na kojem se vidi ova čudna misterija.

Uz sve to je išao i jedan veoma neobičan ton koji je pratio ovu čudnu svjetlost koja se javila na nebu.

Tako se ovaj fenomen mogao uočiti i kod nas. Svi su bili ubijeđeni da je u pitanju neka vojna vježba, ali su se ujutro oglasili iz vojske i rekli da nisu nikakve vježbe radili. Da li je to onda bio NLO?

Međutim, kraj fenomenima nije ovdje. Sinoć su mještani Beograda vidjeli jednu vatrenu kuglu koja se pojavila na nebu, a opravdano stanovnici su bili zbunjeni, ali istovremeno i prepadnuti sa onim što imaju priliku da vide. TO se desilo sinoć oko 20 sati, a na društvenim mrežama je odmah počela priča kako se radi o NLO.

Neki teoretičari zavjere su išli čak toliko daleko da su kazali kako je ovo povezano sa 5G mrežom, ali mi sumnjamo da je to istina.

Jeste li vi vidjeli ovu čudnu pojavu na nebu sinoć? Šta mislite o čemu se ovdje zapravo radi? Napišite nam svoje mišljenje u komentaru ispod.

Preporučujemo