Nema veze da li je vaša kuća velika ili mala, da li raspolažete sa mnogo novca ili ne. Sitni detalji mogu učiniti vaš dom glamuroznijim, samo je bitan njihov pravi odabir Svakako jedan od tih detalja je dekorativni kamen, siguno je pravi izbor za vas.

Ukoliko želite da “osvježite” vaš stan i unesete neke promjene, a ne želite da skupo plačate dizajnere, jednostavno potražite savjete na internetu, tu sigurno možete pronaći mnoge korisne savjete. Zaisgurno danas je IN dekorativni kamen za uređenje interijera, čini vaš dom glamuroznije. Zato probudite kreativnost u sebi i napravite ogromne promjene u svom domu.

Danas vam donosimo razne ideje koje su nama “zapale za oko”. Na slikama je prikazano kako su pojedini vlasnici svojih domova kombinovali ovaj kamen na mnoštvo načina i uz druge faktore poput namještaja, laminata i ostalih detalja. Na vama je da se odlučite koju ideju ćete izabrati ili će ipak proraditi mašta u vama pa će to biti na vaš način.

 

Da li vam se dopada ovakav način uređenja vašeg doma? Potrebno vam je malo kreativnosti i mnogo strpljenja i sigurno da će vaš dom izgledati glamurozno.