Novo

UTOPLJENI DEČAK STRADAO ZBOG LJUBAVI! Dragan (15) pored oproštajnog pisma VOLJENOJ ostavio i simboličan poklon

Cijela Srbija je u totalnom šoku kada je objavljeno kako je tijelo nestalog Dragana Drljića (15) pronađeno u rijeci Tamiš, nakon što je dva dana ranije nestao.

Sada je pronađeno i oproštajno pismo koje je on napisao svojoj bivšoj djevojci, najboljoj prijateljici, a ono je odmah predato u policiju. Inače, njegova majka je za medije rekla da je on nedavno raskinuo sa svojom djevojkom, koja mu je ujedno bila i najbolja prijateljica, te da je jako teško podnio taj raskid, pokuvao se u sebe i bio jako depresivan zadnjih dana.

Iako je još tada govorio kako njegov život uopšte više nema smisla, roditelji mu očito nisu vjerovali, odnosno nisu to shvatali za ozbiljno.

“Bili su mjesec dana u vezi. Ja dobro znam tu djevojku. Samo sam je znala preko svog sina, nikada nisam upoznala njene roditelje. Nisu išli u istu školu. Dragan je krenuo u Mašinsku, a ona je bila ili ekonomska ili hemijska, nisam sigurna. Često su išli skupa da kupuju stripove.” priča žena i naglašava kako je njen sin dosta teško podnio taj raskid.

Na kraju je ostavio djevojci ostavio i oproštajno pismo, naglasivši joj da ga ne otvara prije 16 sati, a ostavio joj je pored toga i poklon.

“Kazao joj je da ne otvara taj poklon prije 16 sati što je ona i ispoštovala. Mada je njena majka ipak posumnjala i odnijela pismo u policiju. Nisu htjeli da mi daju pismo da ga ja pročitam, nisu htjeli da znam sadržaj. On je njoj ostavio srebrnog anđela kojeg je meni dala prvo moja majka, a poslije njemu. Ostavila sam joj tog anđela neka ima uspomenu na Dragana.”

Inače, i njegova bivša djevojka je potresena ovim slučajem, ne prestaje da plače i krivi sebe za sve. Tvrdi kako je on i njoj govorio da njegov život više nema smisao, ali kako se poslije toga uvijek smijao nije to shvatala ozbiljno.