Helanke su sada neizostavan dio ženske garderobe, ali nećemo lagati, tajice punijim djevojkama uopće ne pristaju, pogotovo ako nemaju dužu majicu.

Crne, šarene ili s print, gotovo svi imaju barem jedan takav odjevni predmet u svom ormaru i definitivno vam neće biti dobro kad pogledate ove fotografije. Helanke su u posljednje vrijeme sve popularnije i obično se dame odlučuju na to kad ne znaju šta obući, vrlo su udobne i savršene za šetnju.

Lagane su i idealne za kombiniranje, ali mnoge djevojke znaju pretjerati u nekim modnim kombinacijama, poput printa sa životinjama. Neke dame jednostavno ne znaju kako ih nositi, pa tako one koje ih vide u ovim odjevnim kombinacijama izazivaju vrlo neugodne reakcije, a nisu ni svjesne da im se smiju iza leđa.

Na fotografijama ispod možete vidjeti neke neuspješne pokušaje nošenja helanki. Na primjer, gospođa na jednoj od tih fotografija očito je zaposlena u agenciji za dobrobit životinja i svojom stražnjicom kao džoint plakatom reklamira svoju borbu u nastojanju da zaštiti životinje.

Nosite li ovakve tajice ili se frustrirate kada ih vidite? U komentare nam napišite svoje mišljenje Hvala što ste nas pratili i ostali s nama.

Izvor: Balkanlifetoday

Preporučujemo