Helanke su postale neizostavan dio ženske garderobe.

Guste, crne, u različitim bojama ili sa zanimljivim otiscima, gotovo svi imaju barem jedan u ormaru. Helanke su sve popularnije i dame se obično odluče za njih kad ne znaju šta obući.

Uvijek su prikladne i mogu se obući u bilo kojim prilikama, samo što neki ipak malo pretjeruju kao što je to slučaj danas. Ugodne su, lagane i idealne su za kombiniranje, ali mnoge žene pretjeruju sa svim modnim kombinacijama u koje su uključene. Tako neke dame jednostavno ne znaju kako ih nositi i na taj način izazivaju vrlo neugodne reakcije svih onih koji ih vide u takvim odjevnim kombinacijama.

Pogledajte neke od neuspješnih pokušaja nošenja helanki na sljedećim fotografijama:

Pa, na primjer, gospođa na slici ispod očito radi u organizaciji za dobrobit životinja i kao jumbo plakat reklamira svoju borbu za zaštitu životinja.

Da li biste obukli takve helanke ili ne, recite nam iskreno dragi naši, jako nas zanima šta mislite i imate šta reći o takvoj nošnji, bilo da vas zanima ili ne zanimate, odmah nam recite svoje mišljenje, žene pogotovo. Pratite nas kao što uvijek jeste, voljeli bismo čuti vaše misli o svemu ovome, i da li se uopšte ovakve helanke mogu nositi u javnosti?

Da li biste se usudili ovo nositi ili ne, odmah nam sve ispričajte, pokušat ćemo vam odgovoriti na sve ovo, hvala što ste nas pratili.

Preporučujemo
Loading..