Novo

UROŠU ĆERTIĆU PRETI ROBIJA! Kaskader privremeno napušta Zadrugu, isplivali ŠOK DETALJI!

Danas ćemo da pišemo o jednom rijaliti učesniku, a riječ je o Urošu Ćertiću koji je aktuelni učesnik šeste sezone zadruge, ali je on domaćoj javnosti poznat i od ranije, jer i ranije je učestvovao u rijalitijima. Naime, po profesiji on je kaskader, a prije dvije godine on je bio u pritvoru jer je kod sebe imao oružje za koje nije imao dozvolu, i sa istim tim oružjem, tačnije sa pištoljem on je vitlao po ekspozituri jedne banke. On ima zakazano suđenje, i zbog toga on će privremeno napustiti imanje, a i sam je rekao da se mnogo kaje zbog toga što je uradio.

Inače on je iskoristio priliku da svima kaže da je ovaj slučaj itekako ozbiljan, a rekao je i to da će on da tuži svakoga ko od ovog slučaja bude kako je on rekao pravio “cirkus”, pa je tako on poručio: “Sutra je konačno došao dan da idem na suđenje. Nikom to ne preporučujem. Oružje je za miliciju, za SAJ, za vojsku. Nemojte da pravite sprdnju od toga. Majka neka zove mog oca, otac mog advokata da dođe pola sata ranije. Molim sve novinare da ne prave cirkus od ovog ozbiljnog suđenja, jer taj nepromišljeni postupak može da me odvoji od deteta od 2 do 12 godina”, a onda je dodao:

“A vi ako se budete ovde sprdali sa tom temom, bićete ozbiljno tuženi. Kajem se, naravno, ne preporučujem nikom da se šeta po centru grada ili bilo kom delu grada s oružjem. To je za miliciju ili za kaskadere na zatvorenom, bezbednom filmskom setu sa ćorcima. Ozbiljna je tema, nije bila pompa i zaj**ancija. Ne mogu nikome da zabranim da dođe, ali nemojte da pravite cirkus od suđenja”, rekao je on.