Novo

Uroš Ćertić NAGAZIO Golubovića: Iz kuće NE SME da izađe bez PRATNJE! (VIDEO)

Šesta sezona Zadruge počela je početkom ovog mjeseca, a već na samom početku imali smo priliku da vidimo da će ova sezona da bude itekako uzbudljiva i nepredvidiva, i to sve zahvaljujući novim učesnicima, kako onih koji su već od ranije poznati, tako isto i onih koji su anonimni, ali će tek da se pokažu. Jedan od onih koji se već prve noći istakao jeste kaskader Uroš Ćertić koji je već od ranije poznat, jer ovo nije njegov prvi rijaliti.

Uroš se prije nekoliko dana sukobio sa Kristijanom, i to je svima bilo iznenađujuće, jer oni su od samog početka bili u jako dobrim odnosima. Uroš je bio jedan od gostiju u radio Amneziji, koji vode Miljan Vračević i Nenad Aleksić Ša, pa je Uroš između ostalog rekao sljedeće:

“Verujem da su moji prijatelji ponosni kako reagujem. Neka ne brinu, mene su udarala kola na setu, lomio kičmu, pa nisam nikoga tužio. Ja sam malo varao i gledao sam dok si pisao. Prvo, hteli ste mene da iskoristite, ja ipak imam karijeru na svetskom nivou. Mnogima smeta “Holivud” kao reč. Koja je razlika između Holivuda i Bolivuda? U Bolivudu ljudi dolaze na filmski set naparfermisani, sa neskraćenim noktima. Svoje skupe skidaju pred svima na setu, ne bi li ih ponizili pokazali sve što imaju. Dok jedan Al Paćino u Holivudu dođu u helankama ili trenerkama, dođu vozači po njih. Ne nose svoje gluposti pitanja”, rekao je on, pa je dodao:

“Mislim ja ovde boravim sa ljudima koji misle da je kreatin i protein steriod. Mislim na Adama. Više puta sam rekao Adamu da je njegov glas Božiji dar. Rekao sam mu da ima vrhunski glas, ali da ima problem u glavi.”