Novo

UPUCAN PUTINOV PUKOVNIK!? Čovek koji je čuvao nuklearne šifre i “nosio kofer” pronađen u lokvi krvi!

I ovog dana ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa istoka, gdje rat u Ukrajini traje već četiri mjeseca, a koji je kako to svi mi znamo pokrenula Rusija. Jedna od najnovijih informacija koje nam dolaze sa istoka jesu te, da je Vadim Zimin, čovjek koji je inače bio zadužen za čuvanje nuklearne šifre ruskog predsjednika, Vladimira Putina, pokušao da se ubije.

Zimin inače ima 53.godione, i on je pukovnik koji je u penziji, a koji je dugi niz godina služio ruskom predsjedniku, i on je nosio kofer u kojem su se nalazile nuklearne komande, a ono što je zanimljivo jeste to da je on ovu dužnost obavljao i kod bivšeg predsjednika Rusije, Borisa Jeljcina, a onda je isto to nastavio da radi kada je Vladimir Putin došao na vlast. Zanimljivo je i to da njegova tačna uloga nikada nije precizno definisana, kao i to da u javnosti postoji samo jedna njegova fotografija.

Vadim je nedavno dao otkaz u bezbjedonosnim službama gdje je radio, i počeo je sa novim poslom na Carinskoj službi, a onda se vrlo brzo suočio sa time da su počeli da ga optužuju da on uzima mito. Kako mediji pišu, on je zajedno sa svojim bratom sjedio u stanu i on je pio alkohol, a onda je u jednom trenutku on otišao do toaleta, i tu je pokušao da se ubije. Pronašao ga je njegov brat kako leži u lokvi krvi, a pored njega pronađen je i pištolj IŽ 79-9TM. Njegov brat je odmah pozvao Hitnu pomoć, i Zimin je na svu sreću preživio, i odmah je prebačen na intenzivnu njegu i nalazi se u teškom stanju. Ostatak teksta pročitajte ovde.