Novo

UPROPAŠĆEN NAJLEPŠI DAN U ŽIVOTU : Incident na svadbi Katarine Grujić i Marka Gobeljića

Događaj koji je nedavno obeležio estradu jeste taj na kojem je organizovana proslava venčanja poznate Katarine Grujić i Marka Gobeljića. Naime , oni su se odlučili i pred Bogom da izgovore sudbonosno DA . Naime , verujemo da svi znate da oni već duže žive u vanbračnoj zajednici , kao i da su krajem prošle godine dobili ćerkicu Katjju.

Na slavlju je bilo pozvano dosta ljudi , a budući da je pozivnica uredno stigla na adrese urednika novinarske ekipe prvo su Kaću i Gobelju sačekale ispred Hrama, da bi im se kasnije pridružile i u hotelu. Međutim , da se to nije desilo pokazuje i nastavak piče. Dakle , raadi se o tome da su svi koji su bili prisutni mogli da posvedoče tome da je izbio skandal jer je pevačica navodno naredila loše ophodila prema reporterima i fotografima ispred crkve , te ne želevši da daje ni jedan odgovor na pitanje , ali je naglasila da će na sve da odgovori u Hotelu.

Da se to nije desilo pokazuje i činjenica da ni tamo nije htela da komunicira sa medijima , pa je čak došlo i do toga da ih je oterala sa ulaznih vrata , a gde su stojali i fotografisali njene zvanice koji su pristizali. Kako smo saznali ona je pripadnicima obezbeđenja naredila da reši situaciju , akkao su to oni istakli da je to bila pevačicina želja. I dalje se sa saigurnošću ne zna zbog čega je se pevačica odjednom odlučila da medijima zabrani svaki kontakt i sa njom i gostima , a prethodno je sama bila ta koja je uputila pozivnice meidijima. Ona se povodom ovog nije oglašavala ,ali se nadamo da će se javiti sa razlogom.