Novo

Upravo stigla TUŽNA VIJEST: UMRO ČUVENI GLUMAC IZ SERIJE KOJU SU SVI OBOŽAVALI GLEDATI Regija u suzama!

U zadnje vrijeme svjedoci smo da je ogroman broj slavnih napustio ovaj svijet. Neki su preminuli od posljedica infekcije koronavirusom, neki su stradali u nesrećama, dok su neki umrli od prirodnih uzroka.

Već smo navikli da se događaju loše i tužne vijesti koje nas mogu jako uzdrmati i rastužiti nas, pogotovo ako smo poznavali tu osobu koja je preminula. Takve su današnje vijesti koje vam donosimo. Naime, slavni glumac Zoran Miljokvić preminuo je u dobi od 73 godine.

Sigurno ćemo ga pamtiti po brojnim ulogama, ali jedna od najpoznatijih koju je odigrao je lik Ilije iz legendarne i kultne serije “Otpisani”.

Osim toga, u svom bogatom glumačkom opusu igrao je u raznim predstavama u pozorištu “Duško Radović”, ali glumio je i u raznim epizodnim ulogama u popularnim serijama i filmovima.

Iz pozorišta u kojem je igrao, oprostili su se od svog dragog kolege riječima: “Zadnji pozdrav našem dragom kolegi, glumcu koji je proveo sjajnih 35 godina u našem pozorištu, od čega 15 godina kao veliki prvak. Njemu neka je slava zauvijek.”

Kao što smo već spomenuli, postigao je velik i zavidan broj pozorišnih uloga, kao i filskih i televizijskih, a svoje jahačko umijeće koristio je u nekoliko filmova poput “Posljednja utrka!

Ostat će upamćene uloge u „Otpisanima“, „Boljem životu“, „Vrućem vjetru“, filmovima „Doktor Mladen“, „Ona voli Zvezdu“, „Podzemlje“, ali i u Znanstveno-obrazovnom programu Televizije Beograd.

U zadnjih deset godina on je surađivao s proizvodnom tvrtkom “Film 87” iz Italije, kao i za talijansku televiziju RAI UNO

Počivaj u miru legenda.

Jeste li ga vidjeli u bilo kojoj seriji, filmovima ili možda na daskama pozorišta? Pišite nam ..