Novo

UPRAVO STIGLA TUŽNA VEST… Preminuo je omiljeni pevač, njegovo srce NIJE IZDRŽALO! SVI ste slušali njegovu pesmu…

Za danas donosimo još jednu jako tužnu vest, naime jednostavno takvo je vreme da ne može proći ni jedan dan a da ne pročitamo vest da nas je napustila neka osoba. to je mnogo teško za podneti kada premni neki glumac ili pevač, za kojeg smo bili i više nego vezani, a najviše kada je u pitanju neki naš junak iz detinjstva.

Međiutim, kada se vratimo u najjače godine po pitanju muzike i filma, to su naravno 80 te i 90 te godine prošlog veka, kada su rađeni klasici. Ali od tada je prošlo dosta vremena a svi obrti pevači i glumcju iz tog doba su definitivno danas u godinama, i neminovnosti da ih goidne na veliku žalost stižu.

Samim time, sa godinama se stvaraju mnoge bolesti a sm*t je svakako jedna o realnijih opacija. Tako mi danas govorimo o jednom afričkom pevaču čiju je celu karijeru obeležil asmao jedna pesma. Njegovo je ime MorI kANTE koji nas je napustio na veliku žalost 71 godini živots. Preminuo je okružen svojim bliožnjim u rodnom ogradu Konakriju pesma “Yeke, Yeke” bila je veliki hti 80 godina prošlo veka, i ona je postala zapravo njegova lična karta.

Verovali vi ili ne, pesma je prodata u milionskim primerima, a na MTV je bila po nekoliko puta na dan, Kante je poslednih nekoliko godina bolovsao od nekoliko bolesti, a na kraj je završio u bolnici, a jako dugo vremena se lečio u Francukoj gde je i živeo u poslednjih nekoliko godina. Da li se sećate vi ovog cvelikoga hita? Ako ne, poslušajte ovui prelepu pesmu..