Novo

UPRAVO OBJAVLJENO: UMRLA MARIJA IZ ŽIVKOVE DINASTIJE!-EVO šta joj se desilo, TUGA NEVIĐENA, SVI U SUZAMA…

Kompletna regija zgrožena je i totalno iznenađena kada je objavljena vijest da je umrla glumica Rijalda Kadrić.

Ona je inače najpoznatija po svojoj ulozi Marije iz popularne serije “Živkova dinastija” koja se snimala 1870-tih godina. Ona se prestala baviti glumom i prestala da živi u srbiji kada su se pojavila ratna dešavanja na ovim prostorima, te je zadnjih godina svog života bila u grčkoj i na kraju je prestala da živi u atini jer je tu i umrla. Ona je umrla na kraju u svojoj 57. godini života, a vijest da nije više živa obišla je društvene mreže. Njen najbolji prijatelj Dušan je potvrdio vijest i svi su totalno zgroženi.

Sve ljude je stvarno šokirala ova vijest i rijetko ko nije mogao zaplakati kada je čuo da je glumica prestala da živi. Ona je inače radila kao psihoalitičarka i skupa su ona i njen prijatelj bili prije 3 godine kada je jedan simpozij organizovao Nebojša Milkić. Tada su se zbližili, postali su itekako dobri prijatelji i od tad su bili totalno nerazdvojni. Uvijek je voljela biti elegantna i on je to volio na njoj.

Kasnije je držala i predavanja na filozofskom faksu u beogradu  gdje je pričala o slučaju jedne svoje klijentice kojoj je pomogla da bude bolje. Kazao je da mu je ona tokom ovog virusa bila jako velika podrška i da mu je jako žao što je više nikada neće moći vidjeti, što je logično jer je umrla.