Novo

UPRAVO JAVLJENO! Pronašli su je ispod mosta, nije valjda ona?! CELA SRBIJA PLAČE!

Nažalost i danas imamo vijesti za vas koje nam dolaze iz rubrike crne hronike. Mnogo je aktuelnih tema kako kod nas, tako i u ostatku svijeta, a pored teme o kojoj se danima pisalo, a to je smrt kraljice Elizabete II, sada skoro svi mediji u svijetu pišu o najnovijoj odluci ruskog predsjednika, Vladimira Putina, koji je pokrenuo djelimičnu mobilizaciju u svojoj državi, što je iznenadilo mnoge. I pored svih ovih tema, skoro svakog dana u medijima nas sačeka neka vijest o nekoj tragediji koja se desila, kako kod nas tako i u ostatku svijeta.

Tako da priča koju vam u nastavku današnjeg članka donosimo nam dolazi iz Srbije, a riječ je o tome da je jutros oko 7 sati u Bijelom potoku pronađeno tijelo, za sada nepoznate žene. S obzirom na to da uzrok smrti još uvijek nije poznat, pa se zbog toga pretpostavlja da je ova nesrećna žena izvršila samoubistvo, ali s obzirom da su to trenutno sve nagađanja, mora se sačekati rezultat obdukcije, koji će da pokaže koji će pokazati tačan uzrok smrti.

Izvor koji je blizak cijelom ovom slučaju za domaće medije je rekao slejdeće: “Telo je nađeno ispod mosta u izgradnji obilaznice oko Beograda. O slučaju je obavešten tužilac koji je naredio obdukciju. U pitanju je starija ženska osoba”, rekao je izvor, a istraga je pokrenuta u ovom slučaju, tako da više informacija očekujemo u narednim danima.